FOOD

FOOD

PERSONAL TRAINERS ZIJN GEEN MENSEN

Personal trainers worden geboren met de ideale BMI, eten alleen maar gezond voedsel en hoeven heel hun leven niet op hun gewicht te letten. Yeah right ! Iedereen die op gewicht zit, moet daar moeite voor doen. Toegegeven, de een wat meer dan de ander. En zeker als het voordeel van de jeugd wegvalt. Toch is het belangrijk om een gezond gewicht na te streven. Je zal meer energie en vitaliteit krijgen. Tevens bescherm je jezelf tegen een aantal welvaartsziektes. Ik help je om de juiste keuzes te maken en geef je inzichten mee omtrent je voedingsgewoonte.
Stop met diëten en start een gezonde levensstijl. Samen maken we de ommekeer. En daar kan af en toe best een frietje bij. Honger gekregen? Klik hier.

food1
food2
food3
YOU CAN’T BEAT A BAD DIET

Alsof afvallen geen training zou zijn, zeker? Reken maar van yes. De eerste stap bevindt zich niet in de sportzaal of keuken, maar tussen je oren. Wie de hele dag languit in de zetel ligt met het volledige assortiment van Lays in de aanslag, zal ondanks die goede mindset, uiteraard niets bereiken. De manier van naar jezelf kijken, je levensstijl en hoe je omgaat met beweging en voeding zal bepalend zijn voor je succes. Dat succes wordt echter vooral in de keuken behaald en minder in de sportzaal. Trainen zorgt nauwelijks voor gewichtsverlies.
Na een gratis intakegesprek, leggen we een traject vast en bepalen we wat dat jou gaat kosten.