FUNCTIONAL TRAINING

FUNCTIONAL TRAINING

TRAIN MOVEMENT

If you train muscles, you don’t train movement. If you train movement, you also train muscles. Dat vat het zo een beetje samen. Bij functional training gaan we stap voor stap op een gestructureerde manier de bewegingsmogelijkheden uitbreiden op jou ritme en niveau. Ik help je om fitter, sterker en leniger te worden. Maar starten doen we met coördinatie. We gaan linken leggen tussen de verschillende spierketens in je lichaam en laten ze samenwerken. Want dat gebeurt er ook in real life als je wandelt, loopt of voetbalt.

Samen volgen we een parcours met zinvolle en natuurlijke oefeningen die aansluiten bij jou verwachting en doel. Als het je doel is om te squaten op een fitball …wel that’s what we gonna do. Ik ga wel trachten dit uit je hoofd te praten. Een squat goed uitvoeren is al een behoorlijke uitdaging. Van zodra het gesneden koek wordt, plaatsen we een gewichtje bij zodat je weer uit je comfortzone gaat en je lichaam dus weer aanpast en je sterker en mobieler wordt.

FunctionalTraining1
FunctionalTraining2
FunctionalTraining3
3 TRAININGEN PER WEEK

Kort samengevat: we starten met je coördinatie op orde te brengen. Daarna voegen we mobiliteit, lenigheid en kracht toe. Gaandeweg krijg je de oefeningen onder de knie en gaan we dit combineren in een circuit waar je uithoudingsvermogen ook wordt uitgedaagd. Naast een wekelijkse training 1 op 1 geef ik je nog 2 trainingen mee die je thuis kan doen. Dit betekent concreet dat je 3 beweegmomenten per week gaat inplannen. Want ook dat is een deel van het traject: tijd voor jezelf inplannen om te sporten. Als je dat schema 12 weken volgt, ga je buiten in topconditie. Zou zomaar kunnen, maar ik ga je dat niet beloven. Ik beloof je wel een veilige, gevarieerde en verantwoorde training waarbij ik erop toezie dat je je voldoende inzet. Al klaar om er voor te gaan? Klik hier.

6 trainingen
330
55 euro per training
Training 1 op 1
Per 2: 82 euro per training
9 trainingen
450
50 euro per training
Training 1 op 1
Per 2: 75 euro per training
12 trainingen
540
45 euro per training
Training 1 op 1
Per 2: 68 euro per training
Free gift
GIN TONIC ?

Goed geteld. Dat is 45 euro per training in het 12-weken traject. Daar heb je tegenwoordig al geen 3 gin tonics meer voor. Maar die gin tonics geven je geen inzicht in de werking van je lichaam. Alhoewel. Maar dan toch niet op een manier die je graag hebt. Ik geef je inzichten mee op gebied van training, voeding en gedrag zodat je na verloop van tijd zelfstandig kan verder trainen. Als je weet wat je doet en waarom je het doet, is de kans op blijvend succes veel groter. Je leert haalbare en concrete doelen te stellen en daar ook gepast naartoe te werken.
Ik beveel je het 12-weken schema. Waarom? Eerlijk waar niet omdat ik daar het meeste mee verdien. Wel omdat het de grootste structurele impact heeft op je levensstijl. Je zit al vlug 3 maanden in een sportieve flow, je traint 2 à 3 keer per week en wellicht heb je je voedingswijze of levensstijl ook enigszins aangepast. Al dan niet door de inzichten die ik je meegeef. De kans dat je hier na 12 weken mee doorgaat, is erg groot.
Of je maakt een nieuwe afspraak voor opnieuw 12 weken. Dat mag natuurlijk altijd.
Trainen doen we in Vosselaar of Turnhout. Train je liever bij je thuis. Kan ook. Vanaf 10 km worden er verplaatsingskosten aangerekend.