TRAININGEN

TRAININGEN

Trainingen1
Trainingen2
#BEWEEG #SPORT #TRAIN

Met voldoende bewegen leg je een prima basis voor een gezonde levensstijl. Dat betekent wat vaker de trap nemen of met de fiets naar de bakker. Wie beslist om te gaan sporten, doet dat vaak in een gestructureerde vorm: een partijtje tennis met vrienden, 2 keer per week een toertje lopen of op zondagochtend een rondje met de koersfiets. De sporter die voor zichzelf de lat wat hoger legt en een doel stelt, begint met trainen. Vaak komt van het een het ander. Velen zijn begonnen met een toertocht op de mountainbike en af en toe eens een bosloopje. En plots sta je aan de start van de Hel van Kasterlee. En hoe pak je zoiets aan? Want zo’n Hel van Kasterlee, da’s gene kattepis.

Eén ding is zeker. Wie vandaag begint te trainen en dat ook volhoudt, maakt progressie. Maar is die vooruitgang daarom ook structureel en bijgevolg blessurepreventief. Zorg je voor de juiste trainingsimpulsen en train je wel in functie van je doel. Met de begeleiding en opvolging van een trainer boek je sneller en vooral slimmer resultaat. Want niet alleen je trainingen zijn belangrijk, ook voeding, belastbaarheid, periodisering en stress hebben invloed op je resultaat.

WIE KIEST, TRAINT
  • Wie op een gestructureerde manier zijn sporty life opnieuw op de rails wil krijgen, kiest voor functional training. Dit zijn trainingen 1 op 1, maar je kan ook je partner of een goede vriend meepakken. Of allebei. Ik wil je opnieuw zin doen krijgen in sporten. Je krijgt leuke, gevarieerde trainingen waarbij we elke week een stapje verder gaan. Samen werken we aan coördinatie, stabiliteit, lenigheid, kracht en uithouding. En dat allemaal op jouw tempo, maar wel met voldoende uitdaging. Goesting gekregen? Klik hier.
  • Ben je start-to-runner en heb je nagenoeg geen loopervaring? Welkom. Samen maken we een gestructureerde start en voor je het weet loop je 5 km. Als ervaren marathonloper geef ik je een goede basis mee die niet alleen uit lopen bestaat. We bekijken je techniek, we doen aan krachttraining en ik geef de basics mee van een goede core-stability training. Start-to-klik hier.
  • Ook voor de meer ervaren en prestatiegerichte loper heb ik een pakketje uitgewerkt. Dit kan 1 op 1, maar kan ook in groep. In het voor -en najaar organiseer ik dit soort trainingen in groep. Hou daarvoor Facebook en Instagram in de gaten. Vind je je gading niet in de uitgewerkte voorstellen? Geen nood. Neem gerust contact op, dan werken we iets uit op jouw maat.
  • Tijdens de zomermaanden organiseer ik een running bootcamp. Daarbij gaan we een uurtje knallen met de nadruk op oefeningen en circuits waar de loper beter en sterker van wordt. De trainingen vinden plaats aan de Konijnenberg in Vosselaar.
  • Wil je graag in een sportclub trainen, dan is Windekind in Vosselaar zeker iets voor jou. Daar geef ik begeleiding aan de leden van de fitness en maak ik trainingsschema’s.
  • BasicBodyWorkout. Op maandagavond van 18u30 tot 19u30 geef ik training aan een groepje dames in Turnhout. We trainen op de tatami in de dojo van Wim Van Gils. Bij mooi weer trainen we buiten en maken we er een bootcamp van. De nadruk ligt hier op coördinatie, lenigheid, core-stability en uithouding. Je kan steeds inpikken in dit groepje. Interesse? Klik hier.
  • Bij KFCT geef ik physical training aan de voetballers van 13 tot 18 jaar. De accent ligt hier vooral op looptechniek, snelheid en kracht.
WERKWIJZE

Wil je komen trainen? Graag zelfs. Maar vul eerst even het intakeformulier in, zo leer ik je alvast een beetje kennen. Aansluitend contacteer ik je voor een gesprek. Op basis van dat gesprek, je motivatie en je doelstellingen, maak ik een trainingsschema voor je op. En dan begint het voor jou. Maar ook voor mij, want ik volg je op, pas je schema aan en word jouw contactpersoon in goede en slechte sportieve tijden. Ik geef je eerlijk en no nonsense advies. Dat is mijn manier van werken.