R U N N I N G

R U N N I N G

IEDEREEN LOOPT

Draait jouw armbeweging vanuit de schouder en langs je lichaam? En loop je wel hoog genoeg? Of eerder wat ingezakt? Moet je daar tijdens het lopen allemaal op letten? Hoeft natuurlijk niet, maar hier en daar wat technische aanpassingen maken ook van jou een betere loper. De meeste ervaren lopers kennen dit wel, maar zet je je eerste loopstappen, dan zorgt dit voor jou ongetwijfeld voor een flinke stap vooruit. En dat willen we toch allemaal.
Sneller lopen. Trager lopen. In de juiste hartslagzone blijven. Het is me wat. Maar hoe weet je dat allemaal ? Op basis van je wedstijdresultaten maak ik een zeer betrouwbare inschatting van je overslagpols en je trainingszones. En dan is het gaan? Niet helemaal. Ik geloof heel erg in krachttraining en ben ervan overtuigd dat elke loper dit zou moeten doen. Je hoeft daarbij niet meteen aan ingewikkelde apparaten te denken. Oefeningen met het eigen lichaamsgewicht en een eenvoudige kettlebell maken een groot verschil.

Running1
Running2
Running3

Hieronder vind je per niveau een trainingspakket. De start-to-runner heeft absoluut baat bij techniek -en krachttraining. Maar ook voor de meer ervaren loper heb ik een pakket samengesteld met een aantal must do trainingen: heuveltraining, core-stability, interval en een uitgebalanceerde opwarming. Kortom, in no time ben je helemaal mee met de do’s en dont’s van een loopschema. Goesting om er samen tegenaan te gaan? Klik dan hier.

Start-to-run met persoonlijke begeleiding
170
Schema 10 weken
2 trainingen 1 op 1
Online begeleiding
Speciale prijs voor kleine groepjes
Voor de meer ervaren loper
225
Schema 12 weken obv recent gelopen tijd
3 trainingen 1 op 1
Online begeleiding
Voor de prestatiegerichte loper
380
Schema 12 weken
Biomechanische screening
4 trainingen 1 op 1
Online begeleiding
Loopanalyse (video)
Premium
610
Schema 12 weken
Biomechanische screening
10 trainingen 1op1
Online begeleiding
Loopanalyse (video)
Overige
Losse training 55€
Trainingsschema 12 weken 60€
Biomechanische screening + loopanalyse (video) 120€
BASICS

En de drie meest essentiële basisvoorwaarden geef ik nu al gratis mee. Zorg voor voldoende, kwaliteitsvolle slaap. Eet (en drink) gezond, gevarieerd, voedzaam en vers. Geen pakjes en zakjes, maar voedsel dat je grootmoeder als voedsel herkend. Hou tenslotte de balans belasting / belastbaarheid mooi in evenwicht. Bouw je belastbaarheid (hoe diep/ver kun je gaan op training) rustig op, maar hou je belasting in de hand. Dit zijn alle externe factoren die een invloed hebben op jou: werk, relatie, kinderen, stress, druk die je zelf oplegt. Een gezond spanningsveld tussen belasting en belastbaarheid zorgt voor een fitte sporter die mooi in zijn opbouw zit.