TESTIMONIALS

TESTIMONIALS

Eva

Eva Ceusters

Ik ben niet van het sportieve type. Ik heb dus echt een spreekwoordelijke “trap onder de kont” nodig om mezelf aan het sporten te zetten.

Dankzij Bruno zijn enthousiasme lukt dat echter aardig! Hij motiveert me om te bewegen, binnen mijn eigen mogelijkheden. Hij zet doelen maar houdt ook de voetjes op de grond zodat ze haalbaar blijven. Topcoach!

Steve

Steve Baelemans

Dankzij de trainingsinzichten van Bruno ben ik toch wat anders gaan trainen, let ik meer op wat ik eet en doe ik krachtoefeningen waar ik voorheen het bestaan niet van kende. Bruno combineert zijn ervaring als loper met een wetenschappelijke benadering dat resulteert in erg praktische en nuttige tips voor lopers van elk niveau. Zijn afstandelijkheid en droge humor moet je erbij nemen.

Nancy

Nancy Caers

Bruno gaat op een rustige manier te werk, maar haalt toch het beste in je naar boven. Hij drijft je heel subtiel op een verantwoorde manier tot het uiterste. Ik had alvast een supergevoel na elke training. Ik heb van Bruno heel veel bruikbare tips gekregen die ik nog steeds toepas.